Learn.Empowerment Partnership Conference Events Internal area Disclaimer Contact
Česky
Deutsch
English
Français
Italiano
Lietuviskai
Magyar nyelv
România
Slovenčina
Svenska

Útmutató & Eszköztár

A partnerség a következő anyagokat állította el terjesztési céllal:
 
Az eszköztár leírja mit jelent az önállóan irányított tanulás a didaktikus megközelítés szerint, amit a projekt partnerek közösen dolgoztak ki. Visszatükrözi a partnerek helyzetét és megértését, valamint tanulási, tanítási ötleteit, melyen a koncepció alapul. Bemutatja az önálló tanulás szervezeti aspektusait, a tanár, mint konzulens szerepét, kapcsolódási lehetőségeket biztosít és jó gyakorlatokat mutat be.
 
Az útmutató az önállóan irányított tanulás hátterét reflektálja, valamint elméleti és tartalmi aspektusokat tartalmaz, ezenkívül hangsúlyt kap a nemek közötti esélyegyenlőség, a különböző vezetői stílusok és a projekt célcsoportja.
 
A projekt egy másik témával is foglalkozik, mely közvetett módon kapcsolódik az új tanulási megközelítéshez: “Hogyan lehetne az újító projektek eredményeket beágyazni a meglévő képzési struktúrákba?” Ahhoz, hogy az önállóan irányított tanulás megvalósítását beágyazzák az általános képzési folyamatba a partnerség részletesen elemezte az európai ajánlati előírásokat.

 

Az összes anyag elérhető és ingyenesen letölthető.